Lyt og lær - Vores Labtalks podcast sætter spot på hudpleje

LabTalks er podcasten til dig, der interesser dig for, hvad du smører på din krop, men som måske ikke helt kan finde rundt i hudplejejunglen. Det er podcasten til dig, der oplever udfordringer med din hud, men ikke aner hvad du skal gøre ved det. Og så er det podcasten til dig, der bare vil vide lidt mere om hudpleje. Hver tredje dansker oplever, at det er svært at finde god og målrettet rådgivning om hudpleje, og netop derfor har vi skabt LabTalks. For hvorfor oplever nogle udfordringer med rødme, mens andre lider af akne? Hvad betyder det egentlig, når der står ‘cruelty free’ på et produkt? Hvad er ’fugten’ i en fugtighedscreme? Og hvordan og hvorfor konserverer man hudplejeprodukter? Det er nogle af de spørgsmål, du i LabTalks kan få svar på.

Sæson 1 af LabTalks består af seks afsnit, som er – indrømmet – en smule nørdede, men med garanti også underholdende. Hør f.eks. om den største misforståelse om hudpleje, eller få de bedste hudplejetips. Lyt med, og bliv klogere. Det bliver nørdet, det bliver informativt, og det bliver uden tvivl sjovt! 

Sæson 2 af LabTalks handler om sol og solbeskyttelse. Gennem seks afsnit deler vores eksperter ud af deres viden og bedste tips til, hvordan du passer godt på din hud i solen. Du får svar på, hvad det er helt præcist solen gør ved vores hud, hvilken solcreme du skal vælge hvornår, hvad forskellen er på kemisk og fysisk filter samt meget, meget mere.

Find LabTalks nedenfor eller der, hvor du normalt lytter til podcasts.

Sæson 1 af LabTalks - bliv klog på din hudpleje 

I LabTalks sæson 1 får du svar på alt det, du gerne vil vide om hud og hudpleje.

 

I sæson 2 skal det handle om sol, sol og sol!

I LabTalks sæson 2 får du svar på alt det, du gerne vil vide om solbeskyttelse.