Niacinamid: Vidunder-ingrediensen i din creme! 

 
Ingrediensen med det ikke alt for mundrette navn er værd at bide mærke i, hvis du døjer med sart, tør eller uren hud i ansigtet. Niacinamid er nemlig lidt af et vidundermiddel, som beroliger huden, holder effektivt på fugt samt reducerer rødme og irritation. Niacinamid er et B3-vitamin, og døjer du med rosacea, bør du gå efter produkter med højt indhold af niacinamid, men ingrediensen er bestemt også gavnlig for andre hudtyper. Så vend gerne bøtten på dine produkter og tjek om der er niacinamid i.
 
 

Niacinamid beroliger din hud, holder effektivt på fugten og reducerer rødme og irritation

 
 
Niacinamid er lidt af en vidunderingrediens. Den reducerer rødme og farveforskelle ved hyperpigmentering, mindsker porer og fine linjer, fugter effektivt i dybden samt har anti-age effekt. Fordi den har en antioxidant virkning, laver niacinamid en form for beskyttende hinde på hudstrukturen, således at der ikke er nogle åbne celler, der er modtagelige over for frie radikaler, som blandt andet er det, der er med til at ælde huden hurtigere. Niacinamid beroliger og fugter huden skånsomt og effektivt og er derfor en god ingrediens at kigge efter, hvis du har rosacea eller akne. Det er altså ikke uden grund, at niacinamid bliver kaldt en vidunderingrediens, og derfor heller ikke uden grund, at DermaKnowlogy bruger det aktive ingrediens i flere af deres produkter . 
 
”Niacinamid er en ingrediens, vi hos DermaKnowlogy er særligt glade for, da den har mange gavnlige egenskaber, men samtidig er mild mod huden, og derfor er velegnet til alle hudtyper. Niacinamid er et B3-vitamin udvundet af vegetabilske råstoffer. Niacinamid forbedrer tør og ødelagt hud på en mild og beroligende måde ved at reducere afskalning og i øvrigt genopbygge smidigheden i huden. Den  er irritationsdæmpende og absolut velegnet til alle hudtyper, da den er en mild ingrediens trods sine mange effektive egenskaber .” Sådan fortæller hudlæge (MD) og biokemiker Uffe Koppelhus, som står bag DermaKnowlogy i samarbejde med DermaPharm A/S.   
uffe_koppelhus_creme_niacinamid

 

De vigtige egenskaber hos niacinamid:

• Fugter effektivt i dybden
• Reducerer rødme og irritation
• Øger hudens elasticitet
• Har anti-age effekt
• Beroliger og plejer huden effektivt, men skånsomt

 

 

DermaKnowlogy creme med niacinamid:

 

 

Både Face21 og Face51 indeholder niacinamid, som virker beroligende på den sarte hud. Niacinamiden i cremen er ligeledes enormt fugtgivende og den er medvirkende til at afhjælpe den rødme, man ser ved eksempelvis rosacea, eller ved uren hud. I begge cremer er ingrediensen niacinamid tilsat netop i de mængder, som er tilstrækkelige for at kunne effekt på blandt andet anti-rødme, akne, en beroligende effekt på huden, samt en effekt mod hyper pigmentering. De er ligeledes tilsat i mængder, som kan godkendes af vores mærkningsordninger.  
 
 
Pssst…. Har du lyst til at vide mere om niacinamid og andre aktive ingredienser, kan du lytte med i podcasten LabTalks by DermaPharm, hvor særligt episode 3 berører emnet niacinamid.
 

Er du nysgerrig på flere ingredienser?