Danske kvalitetsprodukter til hudpleje

 

DermaKnowlogy (MDerma) er en overskuelig og varieret serie af hudplejeprodukter. Det er produkter af højeste kvalitet, produceret i Danmark med fokus på pleje af huden i et nordisk klima. Hos DermaKnowlogy tror vi på videnskab og undersøgelser med dokumenteret effekt. Derfor er MDerma baseret på de mest effektive, kendte og gennemtestede ingredienser og de mest videnskabeligt anerkendte principper for fugtpleje og styrkelse af hudens naturlige barriere.

Der findes ingen ens hud, og der er mange forskellige årsager til hudpleje. Om du bare ønsker de bedste forudsætninger for en sund hud eller lider af svære hudlidelser, kan du være sikker på, at DermaKnowlogy har en creme, der kan hjælpe.

Vores mål har ikke været at udvikle én enkelt creme til alle hudtyper mod alle problemer. I stedet har vi udviklet en overskuelig serie af cremer i få kategorier, så du kan vælge et eller flere produkter, der dækker dine behov og møder dine præferencer.

I menuen til venstre kan du finde mere information om DermaKnowlogy serien, både i forhold til certificeringer, baggrunden for DermaKnowlogy samt de forskellige kategorier i DermaKnowlogy serien.

Klik her og gå på opdagelse i vores produkter, så finder du også et til dig.

MDerma_til_tør_og_sensitiv_hud