Personerne bag DermaKnowlogy

DermaKnowlogy er resultatet af et langvarigt samarbejde mellem hudlæge (MD) og biokemiker Uffe Koppelhus og DermaPharm A/S, der blandt andet står bag Derma serierne. Deres forenede viden og store erfaringsgrundlag er det, der har gjort DermaKnowlogy muligt.

 

Uffe Koppelhus er hudlægen bag DermaKnowlogy

Uffe Koppelhus har grundet hans lange karriere som hudlæge og klinisk lektor en meget stor erfaring med at behandle tør og irriteret hud. Han har et indgåede kendskab til de besværlige forløb, de fleste går igennem, når de får konstateret atopisk hud eller meget tør og irriteret hud i forbindelse med anden hudlidelse.

 

Produceret i samarbejde med danske DermaPharm

DermaPharm har i næsten 40 år sat standarden for skånsomme produkter af høj kvalitet og må i dag ses som innovativ markedsleder. DermaPharm har vundet flere priser for rene, certificerede hudplejeprodukter.

Uffe_Koppelhus_MDerma

Uffe Koppelhus
Klinisk lektor, afdelingslæge, cand.scient., (biokemi), ph.d.
 

Hvordan blev DermaKnowlogy til?

Huden er vores krops beskyttelse, og når tør og irriteret hud, sprukne hænder eller eksem rammer, gør det hverdagen sur. 79* pct. af danskerne har haft problemer med deres hud, og for mere end 20 pct. påvirker det hverdagen. Samtidigt oplever hver tredje, at det er svært at få god og målrettet rådgivning om hudpleje, og næsten hver tredje mellem 18-34 år synes, at det er svært at finde den hudpleje, der er god for netop dem. Dette har været de altafgørende bevæggrunde for at udvikle fugtplejeserien DermaKnowlogy.

 

Uffe Koppelhus ønskede et overskueligt hudplejesystem
 

Det er ikke rart at lede længe efter den bedste hudpleje, når huden har et stort behov for fugt og beskyttelse. Alligevel bliver de fleste forbrugere sendt på jagt i det uoverskuelige antal cremer og olier på markedet, når de får konstateret et behov for hudpleje. 

Det blev for meget for hudlæge og biokemiker Uffe Koppelhus, som fandt denne praksis for dyr og uhensigtsmæssig, og samtidigt oplevede, at forbrugerne ikke fik den optimale fugtpleje af huden. 

Uffe Koppelhus gik derfor i gang med at opdele alle hudplejeprodukterne på markedet i et overskueligt system. De blev sorteret efter sammensætning, konsistens, smøreegenskaber og effekt. Ved den systematiske tilgang var det muligt at opdele de effektive cremer i et meget overskueligt antal kategorier, hvor hver enkelt kategoris egenskab og sammensætning blev markant og brugbar. Du kan læse om disse katogorier her. DermaKnowlogy er udviklet med hjerte for personer med særlig sårbar og sensitiv hud, og med håbet om at gøre en forskel for hudens velbefindende. Samtidigt er DermaKnowlogy udviklet til den kvalitetsbevidste forbruger med normal og let tør hud, som blot søger allergivenlig fugtpleje af højeste kvalitet. 

 

DermaKnowlogy bliver til
 

Resultatet af Uffe Koppelhus’ erfaring og research er hudplejeserien DermaKnowlogy – en logisk og overskuelig serie af hudplejeprodukter. Hvert eneste produkt er udviklet til at være den optimale kombination af  få, aktive ingredienser, som alle har en dokumenteret effekt. DermaKnowlogy er afprøvet af en række testpersoner med vidt forskellige hudtyper, og har vist sig at være meget effektive fugtplejemidler. Dermed er første del af målet nået for Uffe Koppelhus og DermaPharm. Men udviklingen af hudplejeprodukterne i DermaKnowlogy-serien fortsætter, og nye produkter er allerede under udvikling.

Målet er ikke at udvikle én enkelt creme, som er den bedste til alle. Huden og dens behov for pleje er meget individuel, så hvert hudplejeprodukt fra DermaKnowlogy er udviklet til at give den bedste hudpleje til en bestemt hudtilstand. Du kan se vores produkter ved at klikke her, og undersøge om ikke der er en eller flere cremer, som møder dit behov.

*Undersøgelsen er gennemført af analyseinstituttet YouGov. Der er i alt gennemført 1015 CAWI-interview med danskere i alderen 18-74 år i perioden 12.-19. juli 2018.

MDerma_UffeKoppelhus_LeneStougaard_MikkelEgelundJensen

Til venstre hudlæge Uffe Koppelhus, i midten udviklingschef Lene Stougaard, til højre administrerende direktør Mikkel Egelund Jensen.
 

MDerma_UffeKoppelhus_LeneStougaard

Til venstre hudlæge Uffe Koppelhus, til højre udviklinschef Lene Stougaard.