Hvad siger forbrugerne?

MD01 Lipid Balm_fedtcreme uden vand
"MDerma MD01 Lipid Balm har reddet min atopiske ansigtshud! Efter at Ceridal stoppede med deres fedtcreme, har jeg desperat søgt efter en creme, der giver fugt nok i dybden, men ingen duede. Og så, voila, pludselig var MDerma der! Nu er min hud fin igen, så kære MDerma; lov mig aldrig at tage den ud af produktion." 
 
- Louise Kenneth
Creme til eksem

"Jeg var så heldig, at jeg vandt en masse af jeres produkter til jul. De er simpelthen fantastiske. Min datter lider af børneeksem. Det er utrolig meget i bedring allerede efter en uge. Og det bedste er, at det ikke fedter, når det bliver smurt på. Hun har brugt MD02 og MD01 før sengetid. Jeg selv er blevet rigtig glad for MD22 til tør hud. Så stor anbefaling herfra" 

- Helle Harkjær

MD01 Lipid Balm_til atopisk hud
"Jeg har lige for første gang prøvet jeres vandfri fedtcreme, MD01 Lipid Balm, og hold da op, hvor er det bare en fantastisk creme! Jeg har tendens til meget tør hud og revner på fingrene, og huden er efter tre dages brug af cremen helet fint og godt. Tusind tak, fordi I har den creme i jeres sortiment."
 
-Ingrid 
MD41 Body Oil til tør hud

"MD41 Body Oil er ren magi til tør hud. Den giver huden masser af fugt og strålende glød uden at fedte."

- Hendes Verden, skønhedsredaktør Sofie Winther Askgaard

MD01 Lipid Balm_til atopisk eksem

"Vi har endelig, med jeres creme MD01 Lipid Balm, fundet en creme, der virker mod min datters atopiske eksem. Tusind tak for det." 

- Lone Jensen 
gode produkter til atopisk eksem hud

"Det er nogle fremragende produkter, og jeg har 40 års erfaring med genstridig atopisk eksem-hud."

- Anne Zimmer

MD03 til hård hud

”MD03 er helt uundværlig, når man arbejder med patienter, som er plaget af meget tør og hård hud på hænder og fødder.Virkelig effektive cremer med gode sensoriske egenskaber.” 

- Gitte Svendsen, sårsygeplejerske
MD12 High Absorbant Cream_Til tør og atopisk hud

"Jeg kunne ikke drømme om at hoppe i tøjet efter et bad uden først at smøre min krop ind i en god fugtgivende lotion. MD12 High Absorbent fra danske Mderma binder fugten til min hud og trænger hurtigt ind. En virkelig lækker creme."

- Femina, skønhedsredaktør Vibeke Nielsen
MD12 High Absorbant Cream_børneeksem

"Med Mattis børneeksem og ekstremt tørre hud, er vintermånederne især hårde mod hans sarte hud, derfor er en god creme rigtig vigtig. Vi er blevet sindssygt glade for MD12 high Absorbent Cream til tør og sensitiv hud fra MDerma, som vi tester i samarbejde med testfamilien.dk" 

- Heidi Wayert, tester i Testfamilien.dk
MD02 Lipid Light-allergivenlig-creme

"En creme der ikke “ lugter” og svier med et lækkert minimalistisk layout"

- Lis Juulsgaard Gjørup
MD03 Softening Balm til tørre læber og albuer

"EN SAND VEN! Rifter på hænderne, sprukne læber, tørhedspletter og ru albuer og hæle - vinteren får skyld for meget, men én ting er sikker: Denne balm gør jobbet for mig, når det handler om SOS-pleje af vinterskader."

- Femina, skønhedsredaktør Vibeke Nielsen 

MDerma til tør og kløende hud

"Tusinde tak for cremerne. De er bare super gode. Vi er helt vilde med MD02 Lipid Light Balm med 92 % fedt. Den sviger ikke og suges hurtigt ind i huden"

- Anja og Per Højbjerg

MD03 Softening Balm_til tørre og sprukne læber

"Jeg prøvede min venindes MD03 Softening Balm den anden dag efter, at hun blev træt af at høre om mine tørre læber, og hvordan de gjorde ondt hele tiden. Jeg er lige flyttet tilbage til Danmark efter nogle år i England, og jeg tror min krop har vænnet sig til et mildere klima end det danske. Jeres MD03 Softening Balm er et vidundermiddel. Jeg opnåede ingenting med diverse læbepomader. Mine læber så forfærdelige ud, nogle dage så det ud som om, jeg havde rød læbestift på - så medtagede var de. Men med jeres produkt er de endelig sunde igen, og de gør ikke ondt længere - og det tog kun et par dage! Jeg starter et nyt arbejde på fredag, så det er dejligt at kunne krydse dette lille problem (som alligevel har fyldt meget) af listen over små bekymringer, før det hele ‘kicks off’. Så jeg ville egentligt bare sige mange tak for et fantastisk produkt, som har gjort en gigantisk forskel for mit udseende og selvværd."

- Winnie Fox

MDerma-cremer-til-Ichthyosis

Hej MDerma. Jeg vil ikke vide noget, men blot fortælle om min brug af MD02 og MD03. Derudover bruger jeg også andre jeres andre produkter. Gennem de sidste 4-5 år har jeg hver aften haft problemer med øjnene. Jeg har Lamellar Iktyosis. Mine øjenlåg lukker ikke helt til øjet - især de nederste øjenlåg. Det giver stor smerte i øjnene og huden omkring. Jeg er i en alder af 62 endelig blevet udredt hos Uffe Koppelhus i Skejby. Han anbefalede mig MD02 og MD03. Efter 5 måneders brug, må jeg sige, at jeg er imponeret. Kan hver aften se TV - strikke og have gæster til sent om aftenen, uden at have smerter i øjne og huden omkring, og af den grund være nød til at sidde med lukkede øjne. For mig er det intet mindre end et mirakel og samtidig kilde til stor livskvalitet. Jeg kan strikke så længe jeg vil , se TV så længe jeg vil, og have gæster til sent - øjnene er ikke det der længere begrænser mig. Af hjertet tak for jeres produkter, som jeg bruger med stor tilfredshed. Herunder også MD 12 og jeres carbamid-creme. 

- Vibeke Birk

creme til atopisk eksem

"Som en der har brugt Ceridal i aaaaalt for mange år i ansigt på hals og arme, og som har grædt mange tårer over, at den er udgået, kan jeg fortælle at MD01 Lipid Balm 100% kom som min redning! Har prøvet samtlige andre cremer på markedet og slog ud af dem alle! Også dem jeg ifølge apotek og alle andre ikke burde reagere på! Har nu brugt Lipid Balm i en uge uden at reagere, andre cremer reagerer jeg på efter en dag eller en nat! Jeg er i himlen - bedste erstatning for Ceridal ever. Jeg havde ellers forberedt mig på at skulle være rød i hovedet resten af mit liv . Så tak! Af hjertet tak! Jeg kan ikke takke jer nok! Jeg har haft allergi det meste af mit liv og atopisk eksem."

- Maria Pilo

MD22_CarbamideLotion-Christen Maiers

“Vi anbefaler carbamid 7,5 % til tørre fødder og tørre skinneben. Og ikke mindst de tørre knopper på overarmene kaldet “keratosis pilaris”. Vores patienter og os i Hudklinikken Silkeborg elsker den lette konsistens og allergivenlige version fra MDerma.”

- Christen Maier, Hudlæge, Hudklinikken Silkeborg. 

 

Face11_Moisturising_Cream_Rikke_Lysholt

“Vi oplever dagligt kunder, som mangler en god og fugtighedsgivende creme, som deres sensitive hud ikke reagerer på. Vi udfører mange kosmetiske behandlinger i ansigtet, og derfor falder snakken ofte på hudproblematikker i netop ansigtet. Rigtig mange af vores kunder oplever desværre at få perioder, hvor deres hud bryder ud med bumser og knopper. Til dem anbefaler jeg altid MDermas Face11 ansigtscreme. Den er let at smøre ud, og føles ikke fedtet på huden. Hos både vores kunder og os i klinikken, er den blevet en stor den af den daglige ansigtspleje."

- Rikke Lysholt, kosmetisk sygeplejeske, Hudklinikken By Lysholt. 

 

Atopiskeksem_MD11_Body_Cream

“Når jeg rådgiver om hudpleje til børn og voksne med tør hud og atopisk eksem, hjælper jeg med at vælge netop den fugtighedscreme, der passer til den enkelte, og til årstiden. Fugtighedscremen skal være sikker at bruge og fri for unødvendige indholdsstoffer. Den skal være let at smøre ind i huden og tilføre huden fugt og fedt, så hudbarrieren bliver genoprettet. MDerma MD11 Body Cream opfylder alle disse kriterier. Den er allergicertificeret, trænger let ind i huden og kan bruges både sommer og vinter."

- Annemarie Yde Andersen, dermatologisk sygeplejeske og allergikonsulent

 

MD02_Lipid_Light_Balm_til_kronisk_eksem

"MD02 er absolut uundværlig i min hverdag med kronisk eksem. Den gør min hud dejlig blød og fugter godt, og så har den tilmed en beroligende effekt på min hud og dulmer kløe og irritation. Og så er det trygt med en overskuelig ingrediensliste uden unødvendige tilsætningsstoffer.  Jeg er utrolig lykkelig for, at jeg har fundet MD02, som i den grad har gjort min hverdag nemmere." 

- Eva
charlotte_atopisk_eksem
"Allerførst tak, til dig Uffe, fordi du brugte tid på at se mig på Skejby, og dernæst en KÆMPE tak for at have udført intet mindre end et mirakel. Jeg har nu, siden mit besøg hos dig, forsøgt mig lidt frem med de forskellige prøver jeg fik med hjem. Jeg er landet på en kombination, der hedder  MD01 Lipid Balm - den tykke og fede vaselinecreme - hver aften, når jeg går i seng, og så kombineret med MD12'eren i løbet af dagen, hver gang jeg har vasket hænder, eller været ude i kulden etc. Og er du sindsyg en forskel!!!! Mine hænder er nærmest silkebløde - de har ALDRIG set sådan ud i hele mit liv. I løbet af den sidste uge, er der endda flere kolleger, der kommet hen til mig, og spurgt hvad jeg dog har gjort, for mine hænder ser helt anderledes ud. Selvfølgelig får jeg stadig udbrud. Men jeg kan holde det nede på en helt ny måde. Jeg har for første gang i mange år f.eks. prøvet at kunne ælte dej uden handsker. Jeg har også prøvet at være nødt til at tage noget rengøring uden handsker, hvor der ikke skete noget særligt. Det ville tidligere have kostet mig op mod to dage med sviende, blødende blister. Nu var mine hænder kun lidt røde og tørre. Og det var røde og tørre væk næste morgen efter jeg havde smurt mig et par gange. Det er simpelthen så STORT!.Jeg er nu jeres allerstørste fan og ambassadør, og jeg lovpriser jeres produkter til alle jeg kender. Så TUSIND, TUSIND TAK for hjælpen. Jeg håber MDerma bliver en kæmpe succes, for det fortjener alt den ros, der findes i verden."
 
- Charlotte Overballe
MD01 Lipid Balm_til atopisk eksem

"Vil lige komme med en lille opdatering - vi har nu brugt jeres creme i lidt over 1 uge og jeg er så glad og tilfreds med resultatet af både min søns og mine hænder 👏🏻☀️ 
Det er næsten helt væk på min søns hænder, har brugt de 3 cremer (MD01, MD02 og MD12), I anbefalede, samt jeres Repair Creme."

...Og så dejligt med den der rejsepakke, så man kan afprøve de forskellige cremer, inden man køber de større bøtter"

- Pernille