MDerma bliver til DermaKnowlogy

MDerma opstod i 2018 og har lige siden udviklet produkter, der skal gøre livet lettere for dig med tør, sårbar og irriteret hud. Fra 2022 vinker vi pænt farvel til MDerma og byder i stedet varmt velkommen til DermaKnowlogy – som vi håber, I vil tage godt imod!

Selv om vi skifter navn, er vores hudplejeserie præcis, som du kender den – baseret på kvalitetsingredienser, allergivenlig, dermatologisk testet og udviklet i Danmark.

Hvorfor skifter vi navn?
 

Jo, det er egentlig enkelt: Med navneskiftet ønsker vi at komme tættere på det, som er essensen af MDerma – viden om hud.

Og når man kombinerer det græske ord for hud (derma) med et godt gammeldags ordspil på det engelske ord for viden (knowledge), får man Dermaknowlogy. Og det er præcis, hvad vi er. Hvad vi kan. Og hvad vi står for.

I navneskiftets begyndelse vil I opleve, at der fortsat er nogle produkter, hvor der står MDerma på, da vi laver en blød udrulning, hvor de trinvis skifter navn. Og selvom vi godt ved, at navneskiftet for en periode kan give anledning til forvirring og praktiske udfordringer, tror vi på, at DermaKnowlogy i det lange løb vil gøre livet lettere for både os selv og jer.

Se alle produkter her

Uffe Koppelhus DermaKnowlogy

Ingen hud er ens, derfor er det selvfølgelig også dig, der ved, hvad din hud reagerer på og ikke reagerer på. Hvad den kan lide og ikke kan lide. Hos DermaKnowlogy ved vi til gengæld, hvad der skal til for afhjælpe dine hudproblemer.

DermaKnowlogy er udviklet af hudlæge og biokemiker, Uffe Koppelhus – i samarbejde med danske DermaPharm A/S. Sammen har vi skabt en produktserie, der er baseret på vores store erfaringsgrundlag og ypperste dermatologiske ekspertviden.

Gennem en lang karriere som hudlæge og klinisk lektor har Uffe Koppelhus opbygget en stor viden og erfaring med at behandle sårbar hud – uanset om det drejer sig om, atopisk eksem, psoriasis eller noget helt tredje. Vores produkter bliver produceret på DermaPharm A/S, der ligger nord for Randers og er innovativ markedsleder inden for skånsomme, certificerede produkter af høj kvalitet.

Så rollefordelingen er ganske enkelt: Du ved, hvad du har brug for hjælp til. Vi ved, hvilken creme der skal til for at hjælpe.

Ofte stillede spørgsmål

Ja! Selv om vores produkter har skiftet navn uden på til DermaKnowlogy, er indholdet og kvaliteten præcis den samme, som du kender fra MDerma-produkterne. Det eneste nye, du skal lære at kende, er navnet. 

I navneskiftes begyndelse vil du opleve, at der fortsat er nogle produkter, hvor der står MDerma på, da vi laver en blød udrulning. Det vil sige, at de trinvis skifter navn i takt med, at den enkelte butik og webshop ikke har flere MDerma-produkter tilbage.

I 2022 vil der løbende komme flere og flere DermaKnowlogy-produkter på hylden i takt med, at den enkelte butik ikke har flere MDerma-produkter tilbage. Dog vil du opleve, at antallet af DermaKnowlogy-produkter varierer fra butik til butik - heldigvis er indholdet præcis det samme, uanset om der står MDerma eller DermaKnowlogy på produktet.

Ja! Selv om vi skifter navn, holder vi fast i samme nummerordning, som du kender. Derfor kan du stadig gå ned til dit lokale apotek og spørge efter MD01 – præcis som du plejer. 

Har du flere spørgsmål?

Så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os her