Certificeringer, der giver dig tryghed

Hos DermaKnowlogy mener vi, at højeste kvalitet også betyder største tryghed. Derfor har vi lagt meget energi i at sikre at vores produkter er allergicertificerede. Dette er din garanti for at vores produkter ikke indeholder allergene stoffer.

At det har lykkedes os at få Allergy Certified og Astma Allergy Nordic til at certificere vores produkter, er vi meget stolte af. Det er faktisk ikke nemt, og har både krævet hårdt arbejde og megen viden. For effekten og følelsen af cremen skal bibeholdes på højeste niveau.

Asthma Allergy Nordic

Asthma Allergy Nordic er et samarbejde imellem astma og allergi organisationerne i Danmark, Norge og Sverige. 

Anbefalingen er et bevis på, at Asthma Allergy Nordic har gennemgået produktets ingrediensliste og vurderet, at produktet ikke indeholder allergene stoffer og derfor, ifølge den nyeste forskning, kun udgør en minimal risiko for udvikling af allergi.

Asthma Allergy Nordic mærket er din garanti for:

  • Minimal risiko for allergi
  • Ingredienslisten skal være godkendt af Asthma Allergy Nordic
  • Ingen farve
  • Ingen parfume
  • Ingen kendte allergene stoffer

Du kan læse meget mere om Asthma Allergy Nordic på asthmaallergynordic.com

Asthma Allergy Nordic

AllergyCertified

Størstedelen af DermaKnowlogys produkter har AllergyCertified mærket. AllergyCertified er et internationalt allergimærke, der certificerer kosmetiske produkter i hele verden.

AllergyCertified er grundlagt i Danmark. Målet er at certificere produkter over hele verden, så det bliver nemmere for forbrugerne at købe hudvenligt, uanset hvor de bor. Når du køber et produkt med AllergyCertified mærket, kan du være sikker på, at du køber et produkt, som ikke indeholder hormonforstyrrende stoffer. 

Kriterierne er udarbejdet af en toksikolog, der tjekker alle indholdsstoffer og koncentrationer af hvert enkelt produkt og sikrer, at det er så mildt og skånsomt for huden som overhovedet muligt. AllergyCertified tager urenheder, stabilisatorer og konserveringsmidler i den enkelte råvare med i vurderingen. 

Læs mere på allergycertified.com.

AllergyCertified

Svanemærket

Alle DermaKnowlogy-solprodukter er Svanemærket.

Svanemærket er det nordiske miljømærke, som har det formål at mindske den samlede miljøbelastning fra produktion og forbrug. Der bliver set på hele produktets rejse og de miljøproblemer, der opstår undervejs, hvilket er til gavn for mennesker, miljø og jordens ressourcer.

Og der stilles ikke kun miljøkrav til produkterne. Der er ligeledes høje kvalitetskrav for at sikre effektive produkter med lang levetid, samt skrappe krav til brugen af kemikalier.

Svanemærket er en officiel og uafhængig certificering. Derved kan du være sikker på, at uanset hvilket produkt du vælger, at det er blandt de miljømæssigt bedste i deres kategori.

Læs om Svanemærket her

Svanemærket

Dermatologisk testet

Den dermatologisk hyperallergene test er din sikkerhed for, at produktet selv på sensitiv og atopisk hud har en minimal risiko for at give en negativ reaktion ved brug, både nu og her - og på sigt. Produktet er testet på et uafhængigt, iso-certificeret laboratorium . Det testes både på teoretisk og klinisk-niveau, om produktet kan forårsage allergi eller irritation. Forud for de kliniske forsøg på mennesker analyseres et produkts ingredienser og kvalifikationer. Produktet skal opfylde en lang række specifikke krav vedrørende de ingredienser, der er brugt. 

Herefter testes produktet på 50 testpersoner hvoraf halvdelen med vished har enten atopisk dermatit eller sensitiv hud. Der udføres patch-test under kontrol af velkvalificerede hudlæger, der evaluerer hudtypen af testpersonerne, samt eventuelle reaktioner. Produktet holdes i kontakt med huden i 48 til 72 timer under plaster. Herefter analyseres huden for at garantere, at produktet ikke har skabt nogen form for irritation.

dermatologisktestet_hypoallergenic