Hvilket produkt kan anbefales som fugtpleje ved atopisk hud?

 

I denne forbindelse er det vigtigt at fremhæve, at DermaKnowlogys cremer ikke er lægemidler, men derimod fugtplejeprodukter. Dog er fugtpleje vigtigt, når man har problemer med af atopisk hud, da god fugtpleje virker barrierestyrkende på huden. 


Hvis der er tale om atopisk hud på lokale områder benyttes MD01 Lipid Balm som fugtpleje. Denne balm er en 100% fedtcreme uden vand, der går ind og lægger en beskyttende hinde, der dulmer rødme, kløe og irritation. Er der tale om atopisk hud på store dele af kroppen anvendes MD02 Lipid Light Balm. Ønskes en mindre fed creme, kan det mest optimalt være at benytte MD12 High Absorbent Cream eller MD11 Body Cream som barrierestyrkende hudpleje. MD12 High Absorbent Cream har til trods for et fedtindhold på 40% en høj absorptionsevne, som sikrer, at huden hurtigt ikke føles klistret efter, at man har smurt sig ind, og at man, hvis det er nødvendigt, kan smøre sig flere gange i løbet af dagen. MD11 Body Cream har med et fedtinhold på 37% og sheasmør indhold på 20% en meget beroligende effekt på huden.

Har du atopisk hud i ansigtet, er det fordelagtigt at benytte Face11 Moisturising Cream, som modvirker tør og irriteret hud. Denne ansigtscreme er ligeledes testet på flere af Uffes Koppelhus' patienter med atopisk hud med rigtig god effekt. 

Du kan læse mere om håndeksem her.

Du kan læse mere om atopisk eksem (børne eksem) her.